Nebulizing Bamboo diffuser

65.00

Direct diffusen vanuit het flesje? Dat kan met de Bamboo Nebulizing diffuser van Bloomy Lotus.

 

Uitverkocht

Add to Wishlist
Omschrijving

Achtergrond

De Bamboo diffuser is ontworpen naar de het voorbeeld van een bamboe stengel. Bamboe is van nature sterk en is op allerlei manier te gebruiken. Deze eigenschappen zijn ook van toepassing op deze bijzonder fijne en handzame diffuser.

De Bamboo diffuser is een nebulizing vernevelaar. Dit type diffuser is speciaal ontworpen om essentiële olie direct vanuit het flesje het flesje te vernevelen. Dit heeft als positief effect dat er een directe therapeutische werking van de olie is waardoor er een meer intense beleving kan ontstaan. Ook wordt de lucht gezuiverd.

Hoe werkt het deze diffuser?

In ieder geval anders dan een ultrasonische diffuser. Je hebt namelijk helemaal geen water nodig. Gewoon een flesje met pure essentiële olie in de houder plaatsen en de houder terugzetten in de Bamboo. Stroom wordt via USB ingang aangeleverd, dus inpluggen in een powerbank en de diffuser is klaar voor gebruik.

Overige kenmerken

Deze nebulizing diffuser is compact en heeft geen verlichtingsfunctie. Onafgebroken diffusen is mogelijk, maar het gebruik van een van de interval opties is aan te raden. Juist als je een nebulizer gebruikt, is de intensiteit waarmee je vernevelt indringender. Het is mogelijk om de “mist” functie op hoog of laag te zetten. De Bamboo diffuser is goed te gebruiken op vochtige locaties. Over het geluid kunnen we kort zijn, hij is niet fluisterstil. Toch is het gebruik in de slaapkamer aan te raden, vooral als je hem een uurtje voordat je gaat slapen aanzet.

Tot slot

Deze ervaring mag je jezelf niet onthouden. De Bamboo Nebulizing diffuser is een echt hebbeding. Essentiële olie vernevelen met de Bamboo is een nieuwe dimensie van diffusen!

Reviews
[site_reviews_form id=”kawrs13r”]
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.